Over ons

Vanuit de passie voor ondernemen is het initiatief ‘HeerdeOnderneemt’ ontstaan. In de gemeente Heerde wonen honderden vakkundige ondernemers die door de bescheidenheid soms onzichtbaar blijven. Ook zijn er veel ondernemende activiteiten van verenigingen, stichtingen en goede doelen. Wij brengen het graag in beeld! Daarbij bieden wij een platform zodat men elkaar lokaal kan vinden. Samenwerken is elkaar versterken!

Introductie: Evelien van Norel 

GOEDE RECLAME MAAK JE SAMEN
“Met de roots vanuit een ondernemersgezin en ruim 20 jaar marketing-, communicatie- en vormgevingservaring (in diverse branches binnen het MKB) werk ik graag samen met ondernemende mensen aan doeltreffende communicatie. Van marketing- en communicatieadvies, project organisatie, grafische vormgeving, het schrijven van teksten, beeldbewerking tot en met promotie via social media. 

Naast bovenstaande activiteiten help ik mensen ook graag verder met goed passende (en functionele) kleding. Vanuit mijn kennis als mode en kleding etaleuse geef ik graag een goed advies. Onze showroom is op afspraak open. En als u wilt, dan voorzien wij de kleding van uw logo.”.

“Met Team Heerde Onderneemt breng ik de diverse ondernemende activiteiten graag helder in beeld”.

Meer informatie over Evelien en haar activiteiten vind je op deze website: www.edivorm.nl

Edivorm

Introductie: Erik Peek. 

SAMENWERKEN IS ELKAAR VERSTERKEN
“Als videomaker en fotograaf werk ik graag aan de verschillende opdrachten. Van woonvideo, trouwreportages, gevarieerde luchtopnames met mijn drone tot en met complete bedrijfsreportages. Geen dag is hetzelfde. Als ik de mooie terug zie dan besef ik me telkens in wat voor schitterende omgeving wij mogen wonen en werken! Ik geloof ook in de kracht van het samenwerken als lokale ondernemers. Samen sterk voor kwaliteitswerk!” 

“Met mijn passie voor beeld zet ik me graag in voor Heerde Onderneemt”.

Meer informatie over Erik en zijn activiteiten vind je via deze website: www.airvideo.nl

Airvideo

Introductie: Maaike de Glee. 

MEDIA MET PASSIE
“Met mijn bedrijf Maakt Media help ik bedrijven, instellingen en overheden zo goed mogelijk hun boodschap te vertellen in beeld of tekst. Daarnaast werk ik regelmatig als freelance journalist voor verschillende media.

Heb jij als ondernemer nieuws dat ook leuk is voor andere ondernemers in de gemeente Heerde om te weten, neem dan contact net ons op. Dan kijken we samen hoe we jouw boodschap in beeld kunnen brengen via Heerde Onderneemt”. 

“Als videomaker en tekstschrijver zet ik me in voor Heerde Onderneemt, een facebookpagina en platform voor ondernemers en door ondernemers.”

Meer informatie over Maaike en haar activiteiten vind je via deze website: www.maaktmedia.nl

Maakt media

Introductie: Margriet Koerts

PASSIE VOOR VERBINDEN EN NETWERKEN
“Enkele jaren terug heb ik mijn bedrijf verkocht. Maar het ondernemersbloed blijft aanwezig. Zo heb ik nu mijn paardenbedrijf en ga ik binnenkort ook nog een ander bedrijf opstarten. Gezien mijn kennis en ervaring in de recruiterswereld draag ik graag mijn steentje bij in team Heerde Onderneemt. Zo ga ik op zoek naar inspirerende verhalen van verenigingen en ondernemende mensen in de gemeente Heerde. Ieder heeft zijn eigen specialisme, daarmee vullen we elkaar goed aan. Samenwerken is elkaar versterken!” 

“Met mijn passie voor verbinden en netwerken in combinatie met mijn recruiterservaring zet ik me graag in voor HeerdeOnderneemt”.

Meer informatie over Margriet en haar activiteiten vind je op haar Facebookpagina.