Goede doelen

Voor publiciteit op de facebookpagina Heerde Onderneemt vragen wij geen vergoeding. Goed om elkaar in de eigen woonomgeving te helpen: Steun, bestel & reserveer lokaal! Zo helpen wij elkaar! En daarbij waarderen wij het ook als ondernemers (en inwoners) een vrijwillige bijdrage doneren aan één van de onderstaande Heerdense goede doelen die wij een warm hart toe dragen. Samen zijn we sterk!
 

ttttttttttttttttt

Stichting Grip op de Knip Heerde

Grip op de Knip Heerde is er voor het voorkomen en oplossen van financiële schuldenproblematiek bij particulieren met behulp van vrijwilligers, zogeheten maatjes. De stichting laat zich bij het verrichten van haar werkzaamheden inspireren door de Bijbel. Grip op de Knip is een organisatie die afhankelijk is van vrijwilligers, die allemaal worden opgeleid om mensen met schulden zo goed mogelijk te begeleiden. “We streven ernaar een onmisbare schakel te worden voor het behalen van schuldenreductie in de gemeente Heerde.” Om deze ambities waar te maken is de stichting afhankelijk van fondsen, donateurs en partners.
WEBSITE: Stichting Grip op de Knip Heerde

 

ttttttttttttttttt
SamenLoop voor Hoop Heerde

SamenLoop voor Hoop is een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24 uur durende wandelestafette wordt er stil gestaan bij kanker, maar wordt ook het leven gevierd. Tijdens de loop zijn er ceremonies, muziekoptredens en acties van deelnemers. Dat allemaal moet zoveel mogelijk geld opleveren voor kankeronderzoek, zodat kanker in de toekomst steeds beter te genezen is.
WEBSITE: SamenLoop voor Hoop

ttttttttttttttttt
Stichting de Rode Beer

Stichting de Rode Beer verhuurt een vakantiehuis in Heerde voor mensen met een beperking en hun familie. “Als je zorgt voor iemand met een beperking, of je hebt zelf een handicap, dan moet vakantie een moment zijn van onbezorgd genieten. Juist op je vakantieplek heb je faciliteiten nodig waardoor je samen optimaal kunt genieten en zorg goed kan worden uitgevoerd.” Om het vakantiehuis te financieren heeft de stichting zijn eigen kringloopbedrijf en worden er rommelmarkten gehouden. Extra donaties zijn altijd van harte welkom.
WEBSITE: Stichting De Rode Beer